El BAXI Manresa vol que el segon derbi es quedi a casa

El duel contra el Divina Joventut diumenge representarà el segon derbi en tres dies al Nou Congost

El BAXI Manresa rebrà diumenge el Divina Joventut
El BAXI Manresa rebrà diumenge el Divina Joventut | D. Grau
06 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 15:09h
Sense temps per analitzar el què va succeir a la segona jornada de la lliga Endesa arriba la tercera. El BAXI Manresa jugarà el segon derbi català consecutiu i el segon partit seguit a casa en només tres dies. Aquest diumenge (12:30) visita el Nou Congost el Divina Joventut. Els badalonins arriben amb menys hores de recuperació però amb un partit menys a les seves cames. El Bàsquet Manresa vol mantenir l'ambient del passat dijous i per això regalarà samarretes vermelles als primers aficionats que arribin al pavelló.

Un dels objectius del BAXI Manresa serà augmentar la duresa defensiva. Joan Peñarroya va destacar en la roda de premsa del passat dijous les errades defensives del primer quart i la baixada de tensió del darrer com aspectes a millorar. Un altre punt de millora ha de ser l'encert en el tir. Jugar contra jugadors amb menys envergadura i potència física hauria de permetre tirs més alliberats. Alex Renfroe i Ryan Toolson tindran una nova oportunitat per posar-se el públic del Nou Congost a la butxaca. Peñarroya podrà comptar amb tota la plantilla excepte la ja coneguda baixa de Justin Doellman.


El Divina Joventut respira més tranqui enguany després de les dificultats esportives i econòmiques que va patir la temporada passada. L'arribada de Carles Duran a la banqueta i, sobretot, de Nico Laprovitola com a director de joc van revertir una de les situacions més crítiques de l'entitat badalonina. La Penya els ha pogut retenir a tots dos i són el pal de paller del nou projecte badaloní. El Divina Joventut compta com a fitxatge més destacat Shawn Dawson. A més ha recuperat un exjugador com Marko Todorovic.

Els badalonins arriben a Manresa després de perdre contra el Morabanc Andorra (65-75) en el seu primer partit a l'Olímpic i haver vist com es suspenia el seu debut a la pista del Breogán. 
Arxivat a