La Ludoteca Ludugurus torna a obrir l'espai familiar amb el taller «Mòbil per penjar fotos»

Les activitats continuaran el 19 i el 26 d'octubre amb jocs de taula i un espectacle

Redacció
05 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 15:36h
Aquest divendres a la tarda, la Ludoteca Ludugurus torna a obrir l'espai familiar dels divendres amb el taller Mòbil per penjar fotos, que començarà a les cinc i finalitzarà a un quart de set.

L'espai familiar de la Ludoteca Ludugurus promou un seguit d'activitats, gratuïtes, per tal que els infants, juntament amb els pares i mares, avis i avies, puguin gaudir de propostes d'oci i didàctiques.

Les properes activitats programades són Jocs de taula infantils, el divendres 19 d'octubre de 17 a 18.15 hores; i l'espectacle Maria la castanyera, a càrrec dels contes d'en Momo, el divendres següent, 26 d'octubre, a les 17.30 h.

La Ludoteca Ludugurus va néixer ja fa anys amb l'objectiu de garantir i contribuir, a través del joc, al desenvolupament integral de la persona, alhora que treballa per la integració social dels infants. Es tracta d'un servei gratuït amb un projecte educatiu propi que proporciona Creu Roja i està garantida des de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Manresa.

L'espai disposa de dues plantes amb àmbits diferenciats depenent dels jocs: hi ha un recinte destinat al joc simbòlic, un al jocs de taula i un espai de jocs de construcció.

Per a més informació, cal trucar a la Ludoteca Ludugurus: 938 721 704 / 678 404 933 o bé enviar un correu electrònic a [email protected].