El Manresa FS no es refia del mal inici de lliga de l'Escola Pia, en la seva visita a Sabadell

Jugaran diumenge a 1/4 de 5 de la tarda

Redacció
05 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 10:41h
El Manresa FS ha superat els tres primers partits de lliga de forma brillant davant de rivals dels que han d'estar als llocs alts de la taula. Aquest diumenge a 1/4 de 5 de la tarda arriba el partit contra l'Escola Pia de Sabadell a la cocapital del Vallès Occidental, un altre enfrontament amb les mateixes connotacions i a pista contraria.

El conjunt escolapi, desè a la taula, no ha començat massa bé la lliga després del molt bon paper fet a la Copa Catalunya. A Lleida va perdre en el primer partit (7-2), va guanyar a casa per la mínima a l'Unión Santa Coloma, i dissabte passat va perdre a l'Hospitalet (10-7). Hores d'ara, els sabadellencs són el segon equip més golejat del grup amb 18 gols. Acaben de perdre el porter Arnau Vallverdú, que al límit de la reglamentació ha fitxat per CCR Castelldefels. Enguany, la baixa més sensible a la Pia ha estat la de Dani Castro, actualment al Natació Sabadell.

El Manresa FS viatja amb la totalitat de la plantilla a Sabadell. Paco Cachinero ha fet una sessió preparatòria menys del que es habitual. Amb aquests paràmetres, els jugadors manresans hauran pogut recuperar-se de les persistents carreges físiques. L'equip manresà és juntament amb Pallejà el conjunt que ha rebut menys gols, sis en total. 

Caldrà veure doncs si els manresans es podran mantenir invictes desprès de passar per una de les pistes més difícils de la lliga.