Joan Peñarroya lamenta les facilitats que el BAXI Manresa ha donat d'inici

Joan Peñarroya, en una imatge d'arxiu
Joan Peñarroya, en una imatge d'arxiu | Bàsquet Manresa
Xavier Sucarrats / Joel Peña
05 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 0:11h
Joan Peñarroya ha començat la seva intervenció agraint el suport de l'afició i tenint un record per en Lluís Cortés. L'exjugador i exentrenador ha mort aquest dijous a la ciutat comtal. Ja centrat en el partit, el tècnic del BAXI Manresa ha lamentat les facilitats que el seu equip ha donat en defensa al Barça Lassa. La manca de fluïdesa també ha perjudicat molt els interessos locals i això Peñarroya ho ha atribuït a la defensa blaugrana. "Han desgastat Renfroe", ha assegurat.

Posteriorment ha destacat la reacció dels seus jugadors gràcies a no deixar-se a anar quan la situació era complicada. "Hem jugat amb més alegria i hem millorat en defensa", ha valorat Peñarroya. Ja al darrer quart, el BAXI Manresa s'ha equivocat impulsat per una inèrcia que li feia creure que podia guanyar el partit. La mala defensa ha permès al Barça Lassa anotar cinc triples en poca estona. El tècnic manresà s'ha lamentat de no haver sabut tallar-ho a temps.

Tot i això, la valoració de Peñarroya d'aquest inici de temporada és positiva. "Estem encara verds però som capaços de competir contra tothom", ha valorat.

Svetislav Pesic, enfadat amb els seu equip

L'entrenador del Barça Lassa, Svetislav Pesic, s'ha mostrat contrariat amb el joc del seu equip. El serbi s'ha lamentat de la renda que han deixat escapar els seus homes. Pesic considera que al seu equip li cal millorar. "Si guanyem de quinze punts no hem d'acabar deu punts a sobre. Hem de vèncer de vint-i-cinc", ha argumentat el serbi.

Preguntat per qui es jugarà les boles calentes ara que no tenen Juan Carlos Navarro, l'entrenador blaugrana ha comentat que això es veurà a final de temporada.

Com a curiositat, la roda de premsa de l'entrenador visitant ha estat més llarga que la del local.

Els jugadors del BAXI Manresa destaquen el tercer quart que ha fet l'equip

Pere Tomàs i Álvaro Muñoz han valorat el partit i els primers compassos de la temporada. El balear ha lamentat un inici de partit passiu on el Barça ha imposat el joc que volia gràcies a la seva superioritat física. "Hem començat parats en defensa, però sobretot en atac i contra un equip com el Barça ho lamentes perquè són físicament el doble que nosaltres" ha reconegut l'aler que tenia gel a la mà per una petita contusió al dit petit. Tomàs també ha fet autocrítica i ha lamentat que a l'equip li faltés gasolina al darrer quart. En canvi, ha valorat positivament l'inici de temporada i ha posat la clau en fer una bona temporada en mantenir-se units com a equip.

Per la seva part, Álvaro Muñoz ha comentat que el partit ha començat contrari als interessos del BAXI Manresa per la manca d'encert en l'aspecte ofensiu i això ha provocat que l'equip anés a remolc de les errades blaugranes els 40 minuts. L'escorta també ha explicat que l'esforç al tercer quart ha repercutit en l'últim. "Amb grans esforços per remuntar ens hem posat a un punt al tercer quart i ho hem pagat quedant-nos sense energia al final del partit" ha reconegut Muñoz. Tot i això, s'ha mostrat satisfet pels primers dos partits de l'equip i ha valorat molt positivament que el Manresa no ha deixat de lluitar en cap dels 80 minuts disputats.

Pierre Oriola ha sigut qui ha atès els mitjans per part del Barça. El pivot s'ha mostrat molt satisfet per la primera part del conjunt blaugrana, però especialment s'ha congratulat de la feina de l'equip a l'últim quart. Dels primers partits de la lliga, Oriola ha sigut crític i ha reconegut que veu dubtes a nivell defensiu i manca de solidesa, com s'ha vist al tercer quart del partit d'avui. Tot i això, el de Tàrrega creu que és massa d'hora per treure conclusions.
Arxivat a