Dissabte arriba la 26a edició de la Cursa de la Penya Blaugrana de Santpedor

Redacció
04 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 22:19h
Torna la la Cursa de la Penya Blaugrana de Santpedor
Torna la la Cursa de la Penya Blaugrana de Santpedor | Xavier Sucarrats
Aquest dissabte a les 6 de la tarda. es donarà el tret de sortida de la clàssica cursa popular de 10 i 4 km que organitza la Penya Blaugrana Santpedor, una de les curses més antigues de la Catalunya central, que arriba a la 26a edició. Es tracta d'una cursa que ha suportat el pas del temps intentant innovar i introduint canvis de circuit com el que s'ha fet aquest any.  S'han suprimit els trams per l'interior del poble substituint-los per camins rurals i algun corriol per les rodalies de Santpedor. És un circuit amb un desnivell positiu d'uns 180 metres, fet que farà que els corredors i corredores hagin de treure el millors d'ells.  Els mateixos canvis ha patit la minicursa, però en aquest cas fent només 4 km.

Tot i aquestes novetats, a l'edició d'aquest cap de setmana la xifra d'inscrits ronda les 170 persones amb la voluntat dels organitzadors d'arribar als 200 amb els inscrits el mateix dia de la cursa. Aquesta xifra està lluny de les més de 600 que hi participaven no fa tants anys. La forta competència amb la gran quantitat de curses que s'organitzen avui en dia fa difícil repetir aquelles xifres.  
 
La Cursa de la Penya Blaugrana de Santpedor continua sent  una cursa solidària després d'haver signat en el seu dia un conveni de col·laboració amb l'escola d'Ampans. Es destina 1euro de cada inscripció per als seus projectes.
Arxivat a