PIMEC Catalunya Central renova la seva Comissió Executiva

El president de PIMEC Catalunya Central, Esteve Pintó
El president de PIMEC Catalunya Central, Esteve Pintó | Adrià Costa
Redacció
04 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 14:31h
PIMEC Catalunya Central ha renovat la seva Comissió Executiva, que iniciarà el nou mandat amb Esteve Pintó al capdavant. El Comité Executiu ha aprovat els nous òrgans de gestió de la patronal a la Catalunya Central, que s'han renovat un 15%, compten amb un 20% d'empresàries i una mitjana d'edat de 48 anys.

Pel que fa a la representació per sectors a la nova executiva, un 33% són empreses de serveis, el 19% són de l'àmbit del comerç, un 10% industrials, un 10% d'agropequari, un 10% de la construcció i el 24% restant són col·lectius.

Esteve Pintó ha explicat que en aquesta nova legislatura, PIMEC Catalunya Central seguirà "treballant projectes que impulsin l'economia i l'ocupació del territori", així com "intensificar la presència a les comarques centrals per estar al costat del teixit empresarial". També ha assegurat que es potenciarà el creixement dels Joves Empresaris de la patronal.

Pinto tindrà com a vicepresidents als empresaris Ignasi Llobet (Supermercats Llobet), Josep Maria Costa (AICO) i Josep Maria Pujol (Constructora de Calaf). La resta de membres que ocuparan una vocalia són: Josep Gonzàlez (Soldeber), Montse Macarulla (Tarin Assessors), Sergi Macià (President PIMEC Joves Empresaris), Dani Mauriz (Escola Montserrat), Ricard Pio (Gremi Instal. del Bages i Berguedà), Tania Infante (UBIC Manresa), Francesc Selga (Hidroelèctrica Selga), Mercè Torras (Bufet Roqueta – Torras i associats), Joan Vila (The Cyclery), Guillem Vilà Vila (Excavacions Vilà-Vila), Sita Salido (Inllobsa) i Gemma Rojas (Endepro).