El projecte d'inserció laboral per a joves de Sallent encara té places lliures

Està pensat per a joves d'entre 16 i 21 anys que es troben en dificultats per accedir al món laboral o que no tenen clar el seu itinerari formatiu

Redacció
04 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 11:41h
Després d'un any i mig de vida, el projecte Turn On de Sallent continua amb força i amb molt bona rebuda per part dels joves del municipi. Actualment disposa de places lliures per a nous alumnes que vulguin formar-se i preparar-se per a la inserció laboral.

El projecte Turn On va néixer amb la idea d'acompanyar i donar suport als joves d'entre 16 i 21 anys que es troben en dificultats per accedir al món laboral, o bé, no tenen clar quin és l'itinerari formatiu que els agradaria seguir. Els joves reben una formació teòric-pràctica que es realitza in situ en la rehabilitació de la caseta, l'edifici de contramestres que en un futur es destinarà als joves. Aquest itinerari prelaboral consisteix en tasques de construcció, electricitat, pintura i jardineria i també inclou classes d'anglès. Els alumnes també col·laboren en l'àmbit comunitari de Sallent per la millora dels espais públics i festivats.

Per formar part del projecte cal adreçar-se a l'Ajuntament de Sallent i omplir la sol·licitud destinada a la formació juntament amb el document d'identitat (DNI, NIE, Passaport), una breu carta de presentació i el currículum vitae. Un cop les places estiguin cobertes, les persones que hagin fet la sol·licitud i no hi hagin pogut accedir restaran en llista d'espera.