El bàsquet ACB torna al Nou Congost amb un BAXI Manresa que no renuncia a res

El Barça Lassa és el primer oponent dels bagencs com a locals

El BAXI Manresa rebrà el Barça Lassa aquest dijous al Congost
El BAXI Manresa rebrà el Barça Lassa aquest dijous al Congost | MA Chazo
03 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 20:49h
El bàsquet ACB torna al Nou Congost amb un plat fort. El BAXI Manresa rebrà el Barça Lassa (dijous, 20.45h) en el debut dels bagencs davant la seva afició. Joan Peñarroya, entrenador del club manresà, assegura que "no hi ha rival millor per a la nostra afició que un dels grans de la nostra lliga". L'egarenc confia en un gran ambient amb gent de tota la comarca. També confia en el treball dels seus jugadors per posar les coses difícils al Barça i arribar al tram final "amb opcions".

La setmana ha estat un xic diferent del què seran les habituals en la dinàmica de treball del BAXI Manresa. Aquesta serà una de les poques en què els bagencs tindran dos partits. La càrrega física ha variat una mica tenint en compte aquesta circumstància. Sense perdre de vista que l'objectiu és la progressió de l'equip. Durant la setmana, l'equip manresà ha incorporat elements. Cap d'ells és Justin Doellman. El nord-americà continua amb el seu procés de recuperació sense data de retorn. Qualsevol novetat serà informada puntualment pel club.

El triomf en la jornada inaugural contra el Movistar Estudiantes ha reforçat la feina feta fins ara al Nou Congost. Peñarroya se'n congratula. Sobretot perquè "guanyar fora no serà fàcil per equips com el nostre". Però afegeix que, malgrat les coses positives del debut en la temporada 2018-19, encara "hi ha aspectes que cal millorar".


El Barça Lassa no necessita massa presentacions. Malgrat una plantilla que presenta sis cares noves respecte la temporada passada, l'equip dirigit per Svetislav Pesic té "molts arguments i uns jugadors importantíssims", segons Peñarroya. Les possibilitats del BAXI Manresa passen perquè l'equip no se senti còmode. En cas, el precedent de la Lliga Catalana serveix de referència. Les dues plantilles seran força diferents.

Aquest serà la primera visita del Barça Lassa després de la retirada de Juan Carlos Navarro. Per aquest motiu el Bàsquet Manresa retrà un petit homenatge a qui tantes vegades va visitar el Nou Congost. L'escorta de Sant Feliu rebrà un obsequi just abans de començar el partit.
Arxivat a