Grup Llobet fa una important ampliació del seu equip de treball

El grup d'alimentació necessita treballadors per gairebé tots els perfils de lloc de treball de l'empresa

Redacció
03 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 21:02h
El creixement de l'empresa i la proximitat de la campanya de Nadal fan que Grup Llobet busqui la incorporació de personal per a diferents llocs de treball i, d'aquesta manera, fer front a les diverses necessitats laborals i als nous reptes que afronta.

Entre els perfils que es busquen n'hi ha per a la producció de lots i paneres de Nadal, una campanya que comença a finals d'octubre i que genera una quarantena de llocs de treball d'incorporació immediata.

Al mateix temps, es busca gent per treballar al magatzem de logística, a botigues i a diferents àrees de la seu central. Una de les figures més necessàries en aquest moment, amb l'ampliació del negoci del càtering i la potenciació dels plats cuinats, són cuiners i cuineres amb experiència, bé per treballar a la central de Llobet o bé per fer-ho als obradors de les botigues. A més, també es busquen carnissers i carnisseres amb experiència i que coneguin l'ofici.

L'expansió de Llobet també demanda reforçar dues àrees estratègiques amb responsables de compres de tot el grup i responsables de logística, càrrecs per als quals és necessari tenir experiència desenvolupant-los.

Els interessats han d'enviar currículum a [email protected].