Diagnosis tecnològiques per a Moià, Berga, Lluçà i Llinars

La Diputació de Barcelona dona assistència tècnica als ajuntaments en la planificació de la gestió de l’àmbit tecnològic

per Redacció, Berga | 3 d'octubre de 2018 a les 17:04 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els ajuntaments de Berga, Llinars del Vallès, Lluçà i Moià han rebut estudis tecnològics dels municipis, que serveixen per determinar l'estat actual de les tecnologies de la informació, segons ha informat la Diputació de Barcelona, que dona assistència tècnica als ajuntaments en la planificació de la gestió de l'àmbit tecnològic
 
L'estudi entregat a Berga és un pla director TIC; a Moià, una diagnosi tecnològica amb propostes de millora per a l'equipament municipal Can Carner; a Lluçà, una diagnosi i pla de millora en l'àmbit de les tecnologies de la informació i les comunicacions; i, per últim, s'ha realitzat un pilot de preservació documental de l'arxiu municipal de Llinars del Vallès. A partir de la diagnosi es confegeix un pla d'accions a curt termini que permeti assolir un millor nivell de control de la gestió tecnològica. En base a aquestes diagnosis es poden recomanar assistències tècniques més específiques, en àmbits com ara l’externalització de serveis tecnològics, la gestió de xarxes, la virtualització o la seguretat.
 
La Diputació de Barcelona dona assistència tècnica als ajuntaments en la planificació de la gestió de l’àmbit tecnològic, en concret, amb l’elaboració de treballs de diagnosi i plans directors amb l’objectiu d’assolir una gestió eficient dels actius tecnològics. Aquest recurs és una de les línies de suport als municipis del Catàleg de serveis de la Diputació, i s’emmarca dins del capítol de sistemes d’informació municipals.

 

Participació