Cardona obre la convocatòria dels ajuts per crear nous negocis al nucli antic i a la Coromina

Rosa Maria Lanaspa, tècnica de Comerç de l'Ajuntament de Cardona i de l'Agència de Desenvolupament Local de Cardona i Solsona
Rosa Maria Lanaspa, tècnica de Comerç de l'Ajuntament de Cardona i de l'Agència de Desenvolupament Local de Cardona i Solsona | AjCdn
Redacció
03 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 16:59h
L'Ajuntament de Cardona obrirà en breu la convocatòria per a la concessió de subvencions encarades a fomentar l'emprenedoria i la implantació de noves activitats econòmiques al nucli antic de Cardona i a la Coromina amb la voluntat de continuar incentivant i donant facilitats a totes aquelles persones que vulguin ubicar el seu negoci en aquestes dues zones del municipi. A més, també hi ha una línia d'ajudes per a la millora de la innovació i la competitivitat d'empreses ja existents.

En total, l'Ajuntament de Cardona hi aportarà 15.000 euros, 11.000 dels quals es destinaran al foment de l'emprenedoria i a la creació de noves activitats econòmiques en locals de planta baixa al nucli antic i a la Coromina, mentre que els 4.000 restants es seran per a la millora de la innovació i competitivitat d'establiments.

Les subvencions concedides s'hauran de destinar a finançar projectes o activitats que s'hagin desenvolupat al llarg del període comprès entre l'1 de novembre de 2017 i el 31 d'octubre de 2018. Els interessats poden trobar tots els documents necessaris (convocatòria, bases i impresos de sol·licitud) al web de l'Ajuntament, dins l'apartat Tauler d'Anuncis. La documentació també es pot recollir físicament a l'Agència de Desenvolupament Local de Cardona i Solsona (a la planta -1 de l'Ajuntament de Cardona) i a les Oficines de Registre de l'Ajuntament.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 31 d'octubre. Per a més informació podeu contactar amb l'Agència de Desenvolupament Local (93.869.22.87 o bé a rosamaria.lanaspa@adlsolcar.cat).
Arxivat a