Sant Vicenç de Castellet comença a treballar el Pla Local de Salut

La presentació pública del document estratègic serà el proper dimarts 16 d'octubre a l'Espai Ateneu

Redacció
03 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 16:37h
Sant Vicenç de Castellet començarà a treballar el Pla Local de Salut el aquest mes d'octubre amb una sessió oberta al conjunt de la ciutadania. El document estratègic planteja elaborar una anàlisi de la situació de la salut al municipi identificant i prioritzant les necessitats i problemes, identificar els actius en aquesta matèria i definir les línies d'intervenció susceptibles d'executar en el període 2018-2023.

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet proposa l'elaboració del document amb al voluntat final de promoure accions de millora en clau positiva en què la salut comunitària i el treball en equip de l'EAP Sant Vicenç de Castellet en siguin els actors principals.

Tret de sortida

La presentació del projecte es durà a terme el proper dimarts 16 d'octubre a les 8 del vespre a l'auditori Maria Carme Grauvilardell de l'Espai Ateneu. La sessió convocarà gent gran, infants, joves i entitats i serveis com poden ser escoles, farmàcies, veterinaris, Policia Local, Protecció Civil i Urbanisme per aconseguir una implicació transversal del municipi.