L'Ajuntament de Fonollosa convoca ajudes escolars per a tot l'alumnat del municipi

Les ajudes per material escolar, llibres i matrícula es poden sol·licitar fins el proper 18 d'octubre

Redacció
03 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 14:24h
Per tercer any consecutiu, l'Ajuntament de Fonollosa ha aprovat una convocatòria d'ajudes per material escolar, llibres i matrícula als alumnes empadronats al municipi que cursin estudis obligatoris o educació infantil en qualsevol dels centres de referència: Llar d'infants Rexics, CEIP Sant Jordi de Fonollosa, IES Quercus, SINS Cardener o Ampans. Les ajudes individuals, que s'atorgaran a tothom qui ho sol·liciti dins el termini establert de 15 dies a partir de la publicació (fins el dijous 18 d'octubre, inclòs), seran d'un import únic de 80 euros pels infants i adolescents que cursin segon cicle d'educació infantil, primària i secundària, i de 60 euros pels de primer cicle d'educació infantil. Aquest import es podrà revisar a l'alça segons el nombre de sol·licituds i la disponibilitat pressupostària.

La sol·licitud (que es pot descarregar als enllaços lateral i inferior), es pot presentar fins el dijous 18 d'octubre (inclòs), conjuntament amb tota la documentació necessària prevista a les bases.

La convocatòria d'ajudes és possible gràcies al finançament extraordinari dels programes d'emergència social de la Diputació de Barcelona, que el Govern municipal decideix destinar en aquest àmbit.

- Més informació, convocatòria i formulari de sol·licitud