Navarcles acollirà quatre obres de microteatre dins del Festival Test

L'abonament, de 8 euros, permetrà veure totes les funcions i un concert final

Redacció
03 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 10:15h
Navarcles serà el primer d'onze municipis de la Catalunya Central que acollirà el cicle de microteatre del Festival Test. La mostra es farà aquest dissabte 6 d'octubre al Centre Cultural la Creueta, a partir de les 5 de la tarda i fins les 8 del vespre. L'abonament té un cost de 8 euros i permet veure les quatre obres i el concert final del cicle. Així, s'han programat tres funcions de cada obra, fet que permetrà als espectadors adaptar-se als horaris. Un cop acabin els espectacles, a les 8 de la tarda, hi haurà música en directe a càrrec de Carles "el lladre" i Mercè Redorta, amb versions acústiques a dues veus i guitarra. 

Les obres que es projectaran són Duérmete niño, de Neus Suñé; In Exile, de Jordi Soler i Gisela Riba; Happy birthday Jaime Love, de Joaquín Daniel i To Scape, de Cristian Nadal. Tots els espectacles duren entre 10 i 20 minuts i són en petit format. "Aquestes mostres són una oportunitat de veure teatre d'una forma més personal i propera", assegura el regidor de cultura de l'Ajuntament de Navarcles, Eduard Blanco. Test, doncs, és un cicle que "permet veure espectacles en primícia a preus molt per sota de l'habitual", afegeix el regidor. És per això que Navarcles hi participa des del primer any i dona suport al projecte.

Aquesta és la tercera edició del festival, que va néixer a Avinyó amb 16 espectacles. Durant la tardor, Test passarà per un total d'onze municipis de la Xara de Testimoni Escènic. Una iniciativa que prové dels projectes vinculats al territori de la Residència d'artistes Cal Gran d'Avinyó. Després de l'edició a Navarcles, els espectacles s'allargaran fins al 25 de novembre a Cabrianes.