A presó tres persones per cinc robatoris amb força en domicilis del Bages

Es tracta de dos homes i una dona d'entre 27 i 40 anys, que van robar a Monistrol de Montserrat i Manresa

Material recuperat pels Mossos d'Esquadra que havia estat robat
Material recuperat pels Mossos d'Esquadra que havia estat robat | Mossos
Redacció
02 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 17:59h
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir el dia 28 de setembre dos homes i una dona, de 40, 27 i 39 anys, veïns de Súria i Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat), com a presumptes autors de cinc delictes de robatori amb força a interior de domicili.

Les detencions són el resultat d'una investigació oberta durant el mes de setembre, arran de dos robatoris amb força en domicilis de Monistrol de Montserrat, d'on van sostreure una televisió, dos telèfons mòbils, una càmera de vídeo i documentació personal.

Durant la investigació es van produir tres robatoris més en domicilis de Manresa. En tots els casos els lladres van entrar per la porta principal i, un cop dins, van sostreure televisions, ordinadors portàtils, tauletes electròniques, càmeres, joies, diners i altres objectes.

Després de diverses indagacions els mossos van esbrinar qui eren els presumptes autors. Aquests van ser localitzats i detinguts a Martorell (Baix Llobregat).

El mateix dia de les detencions els investigadors van fer una entrada i perquisició en un domicili de Súria ocupat pels sospitosos. Durant l'escorcoll van trobar part del material sostret en els esmentats robatoris.

La investigació continua oberta, ja que no es descarta que estiguin implicats en altres robatoris.

Els detinguts van passar 29 a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.