La Setmana de la gent gran de Súria se celebrarà entre el 8 i el 12 d'octubre

El programa inclou xerrades, un taller, una sessió d'exercicis, activitats lúdiques i la representació de l'espectacle teatral "Som grans, i què?"

Redacció
02 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 12:54h
La Setmana de la Gent Gran de Súria se celebrarà entre els dies 8 i 12 d'octubre amb l'objectiu d'oferir eines per al benestar i la millora de la qualitat de vida de les persones grans. El programa inclou xerrades, un taller, una sessió d'exercicis, activitats lúdiques i la representació de l'espectacle teatral "Som grans, i què?".

L'organització de la Setmana és a càrrec de l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament, amb el suport de l'Associació de Gent Gran, l'Obra Social La Caixa i la Diputació de Barcelona.

El programa d'activitats intenta respondre a la diversitat d'interessos de les persones grans, amb temes com el seu paper com a referents en la família, la prevenció d'accidents domèstics i el benestar físic, entre d'altres.

El programa complet de la Setmana de la Gent Gran és el següent:

Dilluns 8 d'octubre

- 17.00 h. Taller de relaxació amb olis essencials. A càrrec de Rossó Menoyo, terapeuta i tècnica de teràpies alternatives del centre Vitalpsic (Santpedor). Durada aproximada: una hora. Lloc: saló de sessions de la Casa de la Vila. 

Dimarts 9 d'octubre

- 17.00 h. Xerrada: "Prevenció d'accidents domèstics a la llar". A càrrec de tècnics de l'entitat Rescat, Formació Sanitària. Aquesta activitat té el suport de la Diputació de Barcelona. Durada aproximada: dues hores. Lloc: saló de sessions de la Casa de la Vila. 

Dimecres 10 d'octubre

- 17.00 h. Xerrada: "Els avis com a referents en la família". A càrrec d'Albert Bové, psicòleg i terapeuta del centre Vitalpsic (Santpedor). Durada aproximada: una hora i mitja. Lloc: saló de sessions de la Casa de la Vila. 

Dijous 11 d'octubre

- 9.30 h. Sessió d'exercicis a l'Espai Lúdic i de Salut del barri de Salipota. Exercicis senzills de manteniment per treballar les facultats físiques i sensorials, dirigits per Jenifer Montaño. Cal anar-hi amb roba i calçat molt còmode. L'Espai Lúdic i de Salut del barri de Salipota és ubicat a l'alçada del carrer Pompeu Fabra, número 110. Després de la sessió hi haurà un 
esmorzar per a les persones participants. Durada aproximada: una hora. Lloc: Espai Lúdic i de Salut de Salipota.

- 18.00 h. Teatre: "Som grans, i què?". A càrrec de la companyia manresana Els Atrevits, grup de mímica musical integrat per persones grans. Durada aproximada: una hora i quart. Lloc: sala d'actes de la Residència Bell Repòs. 

Divendres 12 d'octubre

- 18.00 a 20.00 h. Cloenda de la Setmana de la Gent Gran. Ball amb Jordi Soler i berenar de germanor. Lloc: L'Esplai (Associació de Gent Gran). 
Arxivat a