Jordi Serracanta no repetirà com a regidor de Manresa el proper mandat

L'actual regidor d'Esports, Mobilitat i Qualitat Urbana i Serveis no anirà en una posició de sortida en les properes municipals

Jordi Serracanta en una imatge d'arxiu
Jordi Serracanta en una imatge d'arxiu | Estefania Escolà
02 d'octubre del 2018
L'actual regidor d'Esports, Mobilitat i Qualitat Urbana i Serveis, Jordi Serracanta, no repetirà com a regidor a l'Ajuntament de Manresa el proper mandat que començarà a partir de les eleccions de maig de 2019. Així ho ha fet saber aquest dilluns en una trobada informal amb periodistes.

Jordi Serracanta, que portarà vuit anys com a regidor de l'Ajuntament de Manresa pel PDeCAT, sempre en el govern, ha explicat que no ocuparà una posició de sortida en la llista dels nacionalistes del maig de 2019, per motius familiars. Serracanta, que té tres fills, ha assegurat que després de vuit anys de regidor de govern, "amb les hores que això representa", opta per no continuar per tenir més temps personal.

El regidor, que era treballador administratiu del CN Manresa quan va ocupar la plaça, es troba en excedència laboral, i malgrat la desaparició de l'històric club manresà, té la plaça reservada amb els nous explotadors de les piscines, Aigües de Manresa, tot i que, assegura, no saphores d'ara si seguirà a la piscina, o en la gestió d'alguna altra àrea de l'empresa municipal.