ERC Sant Fruitós va celebrar el 25à aniversari de la seva refundació amb un dinar popular

Àdria Mazcuñán i Gabriel Rufián a dalt de l'escenari
Àdria Mazcuñán i Gabriel Rufián a dalt de l'escenari | ERC
Redacció
01 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 20:54h
Dissabte va tenir lloc a Sant Fruitós de Bages la celebració d'una arrossada popular al Cobert de la Màquina de Batre en commemoració del 25è aniversari de la refundació de la secció local d'ERC en aquesta localitat.

En el transcurs del dinar van tenir lloc els parlaments del Gabriel Rufián, diputat i portaveu d'ERC al Congrés de Madrid, la Mirella Cortés, senadora per ERC i del Francesc Riera, familiar de l'Oriol Junqueres. Tots tres van destacar la important tasca de les seccions locals arreu de la geografia catalana i, en abordar l'1d'O., van recordar als assistents la importància de continuar actius i orgullosos d'aquesta efemèride, doncs pels catalans res tornarà a ser igual que abans d'aquesta data.

També durant l'acte una de les intervencions més esperada fou la de l'actual portaveu d'ERC a l'Ajuntament, l'Àdria Mazcuñan, qui repetirà com a candidata a les pròximes eleccions municipals. L'Àdria va aprofitar el seu parlament per a destacar el decisiu paper que els ajuntaments tenen en el procés cap a la independència de Catalunya, en tant en quant motor de canvi i mobilització dels ciutadans, raó per la qual el consistori santfruitosenc ha d'apostar amb més convicció per les opcions sobiranistes i republicanes.