Castellers de Santpedor i Tirallongues omplen de castells la Fira de Sant Miquel

Castellers de Santpedor i Tirallongues a la Fira de Sant Miquel
Castellers de Santpedor i Tirallongues a la Fira de Sant Miquel | CSantpedor/Tirallongues
Redacció
01 d'octubre del 2018
Actualitzat el 02 d'octubre a les 10:51h
Els Castellers de Santpedor esperaven amb molta il·lusió la diada de la Fira de Sant Miquel. Aquesta data ha donat històricament alegries a la colla de la camisa daurada. Enguany l'alegria no va ser complerta. Ja al divendres, van anunciar que durien a plaça el quatre de set. La colla santpedorenca havia treballat a consciència aquest castell i els resultats de les proves eren positius. Durant l'actuació, l'enxaneta va arribar a fer l'aleta. Però només a la sortida de la canalla el castell es va trencar i va fer llenya. Set membres dels Castellers de Santpedor va ser atesos pels serveis sanitaris per contusions lleus.

A la segona i tercera ronda, no van tenir cap problemes per descarregar el cinc de sis i el quatre de sis amb agulla.  Quedava un altre plat fort. El pilar de cinc. Un altre exemple de treball que va tenir la seva recompensa. Tretze pilars de tres perquè tota la canalla pogués pujar van cloure l'actuació dels Castellers de Santpedor.

Per la seva part, els Tirallongues de Manresa van demostrar una vegada més el  bon moment que passa aquesta colla. Els manresans van desplaçar a la veïna població de Santpedor fins a 140 camises. I les van fer valer ja d'entrada amb un sòlid quatre de vuit. És el vuitè cop que els manresans el descarreguen aquesta temporada. L'alegria va augmentar per dues estrenes a la posició de segons i de dosos. Per a la segona i tercera ronda, els Tirallongues van optar per dos castells que tenen molt per la mà. Un cinc de set amb agulla a la segona i un cinc de set a la tercera. No van tenir cap problema per fer l'aleta i poder acabar l'actuació amb tots els castells descarregats. Un pilar de cinc i tres pilars de tres nets van cloure una bona diada a la Fira de Sant Miquel. 

L'actuació la van completar els Saballuts de Sabadell. Els vallesans van descarregar el tres de vuit, el quatre de vuit, el set de set, un pilar de cinc i dos pilars de quatre.
Arxivat a