​Amb Salut proposa una matinal d'esport amb tast de vins DO Pla de Bages i dinar

Les vinyes del celler El Molí-Collbaix
Les vinyes del celler El Molí-Collbaix | Celler El Molí-Collbaix
Redacció
01 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 10:38h
L'empresa santjoanenca Amb Salut -fundada per Marta Vilanova i Jordi Comellas amb la voluntat d'oferir assessorament i formació per a la millora de la salut i el benestar de persones, entitats socials, institucions públiques i empreses- ha organitzat, per aquest proper dissabte, 6 d'octubre, una matinal saludable que combinarà esport, coneixement del territori i gastronomia.

Tot plegat començarà a tres quarts de deu del matí amb una caminada de 40 minuts que anirà des del Bosquet del Mas Llobet (a Sant Joan) fins al Celler El Molí-Collbaix. Un cop allà, els participants gaudiran d'una visita guiada pel celler santjoanenc i d'un tast dels vins que elaboren, tots amb el segell DO Pla de Bages.

Per acabar, tothom que ho vulgui podrà allargar l'activitat amb un dinar a l'Hostal Soler de Sant Joan, amb propostes gastronòmiques d'horta i de temporada.

Les inscripcions a l'activitat ja estan obertes i varien en el preu segons si s'escull l'opció de dinar o no. En el cas de voler, únicament, participar a la caminada i a la visita al celler i el tast de vins, el preu serà de 15 euros per persona (de 6 euros pels joves d'entre 12 i 18 anys i gratuït pels menors de 12 anys). Si també es vol assistir al dinar, el preu ascendirà a 37 euros. Les places es poden reservar a través d'aquest enllaç o trucant al 640 874 368.