Rècord de participació a la Land Rover Party de les Comes

Una gentada s'ha aplegat aquest cap de setmana a les Cpmes
Una gentada s'ha aplegat aquest cap de setmana a les Cpmes | Joan Fernàndez
Redacció
30 de setembre del 2018
Actualitzat a les 22:17h
La 12a Land Rover Party celebrada aquest cap de setmana a la finca de les Comes, Súria, ha superat tots els rècords de participació anteriors, amb més de 5.000 participants i visitants vinguts d'arreu d'Europa. Més de 700 vehicles Land Rover han pogut gaudir de les magnífiques condicions per la conducció 4x4 que ofereix la finca, però a més, tots els assistents han pogut participar en una edició molt especial que ha inclòs activitats inèdites per la celebració del 70 aniversari de la marca.

L'activitat estrella del cap de setmana ha estat el "convoy 70 aniversari", on centenars de participants han creat una caravana de vehicles Land Rover des de la masia fins al Puig de Sants, la muntanya més elevada de la finca, situada a 612 metres d'altitud. L'experiència ha estat gravada des de l'aire per diversos drons i se'n farà un vídeo commemoratiu on tothom si podrà identificar i recordar aquest moment històric.

L'altre moment emotiu ha estat la conferència de la història de Land Rover, on s'ha pogut reviure quins han estat els models més importants per la marca i on s'ha tingut el privilegi de comptar amb personalitats com el francès René Metge, guanyador del Dakar l'any 1989 amb un Land Rover, Josep Maria Servià, guanyador de la seva categoria del Dakar amb un Range Rover i Lluis Moret, participant espanyol del Camel Trophy, entre d'altres.

Altres activitats noves de gran èxit han estat el curs de supervivència amb la Youtuber Ani4x4, el Show Cooking de Sushi amb el guardonat cuiner Carlos Navarro (5è millor cuiner de Sushi del món) i la festa de celebració del 70è aniversari, la qual ha inclòs un sopar i un concert multitudinari amb el grup musical Zàping.

Un altre de les zones de més èxit ha estat la zona DEMO i d'exposició, on els assistents han pogut veure i provar tota la gamma de vehicles Land Rover i descobrir el nou Range Rover Sport PHEV, un dels nous models híbrids de Land Rover que són capaços de fer més de 50km en mode 100% elèctric.

Dins de les activitats habituals que es poden trobar a la Land Rover Party, cal destacar el circuit de Crawlers de Marketing Off-road, una maqueta de les Comes en miniatura, que ha simulat un museu on es podia veure tota la gamma històrica de vehicles de la marca en petit format.

Milers de visitants han omplert també la resta d'activitats que s'han realitzat al llarg de les 3 jornades que ha durat aquesta festa de Land Rover, ja que una de les novetats d'enguany ha estat l'ampliació de l'esdeveniment de dos a tres dies. Els més beneficiats han estat sense dubte els centenars de participants amb vehicle Land Rover, els grans protagonistes que han pogut gaudir un dia més dels 70 km de pistes 4x4 de les Comes.

L'exhibició extrema Supertrack, el Tour 4x4, la zona d'aventura, els castells inflables, els llits elàstics i el circuit infantil de Feber entre d'altres, han estat les activitats més seguides pels més petits de la família. I és que la Land Rover Party és per sobre de tot un esdeveniment familiar que proposa any rere any viure una experiència inoblidable, en plena natura i envoltat dels que més estimes. Una autèntica aventura Land Rover.
Arxivat a