Èxit rotund d'una Shopping Night amb nous espais i activitats

Una riuada de persones passeigen, acompanyats de l'entrepà solidari, entre botigues, música i activitats en els carrers del Barri Antic i del Passeig

Manresa ha viscut una nit de comerç i festa amb la Shoipping Night
Manresa ha viscut una nit de comerç i festa amb la Shoipping Night | Sílvia Rius
30 de setembre del 2018
Actualitzat a les 9:55h
Un centenar de comerços han participat aquest dissabte en la setena edició de la Shopping Night manresana. La música en directe ha amenitzat una exitosa vetllada que ha omplert els carrers del barri antic, Passeig i rodalies de persones que passejaven entre botigues, músics, tallers, paradetes de menjar i discjòqueis.

Tània Infante, presidenta de la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) de Manresa, definia l'edició d'enguany com a un èxit: "Espectacular, tots els comerços han quedat sorpresos molt positivament per la gran  presència  de públic. Passades les dotze, un cop acabada la shopping night, la gent encara passejava per la zona".

Una edició amb novetats: més participativa, solidària i amb nous espais
 

Els carrers s'han omplert per seguir les promocions de la Shopping Night. Foto: Sílvia Rius


En aquesta setena edició s'ha ampliat l'espai dedicat a la Shopping Night, incloent-hi l'espai del mercat del Puigmercadal i de la plaça del mateix per a instal·lar una zona gastronòmica i un espai dedicat als més petits de la casa en el que podien gaudir d'un contacontes en anglès.

L'edició d'enguany ha arribat plena de novetats gràcies a la col·laboració entre el Gremi d'Hostaleria de Manresa i la UBIC una trentena de restaurants i establiments de la zona de la Shopping Night han ofert un menú especial i han convidat als seus clients a participar en el sorteig de diferents vals de regal de la UBIC. Una altra de les novetats més destacades han estat els tallers oferts pels mateixos comerços en els quals es podia aprendre a crear joies, a treballar amb xocolata o a fer galetes entre altres en diferents establiments col·laboradors.
 

Clientes triant en un comerç. Foto: Sílvia Rius


L'edició d'enguany serà recordada, també, per haver acollit la iniciativa solidària de l'entrepà solidari amb el qual es pretenia recollir fons per a la construcció d'una unitat infantojuvenil psiquiàtrica en l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa.