correspondència

Correus Manresa acumula 10.000 cartes pendents de repartir

Des de serveis centrals s'assegura que s'han pres mesures, però el volum de correspondència al magatzem continua sent imponent

per Pere Fontanals, Manresa, 29 de setembre de 2018 a les 19:19 |
Carros de correspondència acumulats a Correus | CGT
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de setembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Correus Manresa acumula 10.000 cartes pendents de repartir malgrat que des dels serveis centrals de Barcelona s'assegura que s'han pres mesures per revertir la situació. Tot i que es compta amb més personal per repartir i que ja ha finalitzat el període de vacances, la correspondència que s'ha acumular durant els mesos d'agost i setembre serà difícil de buidar amb una plantilla "normal" de carters.

Correus Manresa porta els darrers dos mesos amb nombroses baixes de personal i altres fent vacances que no han estat coberts degudament, segons denuncia la CGT. Hores d'ara, el càlcul de cartes pendents de repatir se situa en les 10.000.


Consultat per NacióManresa, els serveis centrals de correus a la zona de Catalunya i Andorra ha assegurat que s'han pres mesures per "normalitzar" la situació, amb noves incorporacions, però la correspondència no repartida durant aquests dos mesos és tant important que caldria un reforç per sobre de l'actual per anar buidant el magatzem i servint les cartes que van arribant, segons els anarcosindicalistes.

 

Participació