Detenen la cuidadora d'una dona d'edat avançada per haver-li sostret 8.000 euros

La detinguda, veïna de Sant Joan, havia fet compres per internet per 4.500 euros i havia retirat més de 3.500 euros en efectiu del compte de la dona que cuidava

Redacció
28 de setembre del 2018
Actualitzat a les 16:57h
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir dijous una dona de 57 anys i veïna de Sant Joan de Vilatorrada, com a presumpta autora d'un delicte d'estafa.

El passat 17 de setembre una veïna de Sant Joan de Vilatorrada, de 75 anys, va denunciar que li havien fet extraccions fraudulentes del seu compte bancari.

Amb les dades aportades per la víctima, els investigadors van constatar que, des del mes de març fins l'agost, l'autora havia fet pagaments per internet a diferents plataformes de crèdit per valor de més de 4.500 euros. També hi havia extraccions de diners en efectiu en caixers per valor de 3.500 euros.

Arran d'aquests fets es va obrir una investigació que va permetre descobrir que els moviments fraudulents els havia comès la cuidadora de la denunciant. Tot apunta que aprofitava quan deixava la víctima a la consulta mèdica per apoderar-se de la targeta de crèdit i utilitzar-la en benefici seu.

Aquest dijous els mossos van detenir la cuidadora per la seva presumpta relació amb l'estafa bancària.

La detinguda ha passat aquest divendres a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.