La 12a Land Rover Party celebra els 70 anys de la marca anglesa a les Comes de Súria

La convocatòria omplirà bona part de les places d'allotjament de la comarca d'aquest cap de setmana amb afeccionats als vehicles de tracció total

Les Comes de Súria acollirà durant tot el cap de setmana la Land Rover Party
Les Comes de Súria acollirà durant tot el cap de setmana la Land Rover Party | Joan Fernàndez
Joan Fernàndez
27 de setembre del 2018
Actualitzat a les 22:43h
Un dels encontres més importants d'Europa en 4x4 obre portes avui dijous i fins diumenge per oferir al públic familiar tot tipus d'activitats. El rerefons d'aquesta dotzena edició és la celebració dels 70 anys de Land Rover. S'hi podran veure vehicles històrics de la marca i l'exposició dels darrers models com els vehicles elèctrics.

Els tallers, la tradicional tirolina, la zona d'escalada, showcookings, curs de termomix, karts elèctrics, i les activitats per nens i nenes complementen perfectament els 70km de rutes senyalitzades que els inscrits a l'esdeveniment podran utilitzar. També els vehicles Land Rover de radiocontrol (crawlers) tindran aquest any novetats.

Aquest dimecres ja han començat a arribar vehicles d'arreu de Catalunya, d'Europa i la península disposats a allotjar-se a la zona d'acampada per viure amb intensitat tota la festa.

Una impressionant caravana de Land Rovers pels 70 anys

La organització té previst realitzar una caravana de vehicles que sortirà des de la masia i arribarà fins al Puig de Sants, el cim més alts de Les Comes. Els vehicles inscrits a l'activitat seran repartits per trams en funció de la preparació d'aquests, i un tret de sortida farà començar la marxa lenta de centenars de vehicles que seran gravats per tres drons simultàniament amb la salutació dels participants a la caravana.

Previ a aquesta caravana, divendres al vespre, està prevista una conferència on hi participarà entre altres, Josep Maria Cerivà ,guanyador el 1991 en la seva categoria del Dakar amb un Range Rover, o René Metge, guanyador del Dakar també amb un Land Rover el 1989.

La convocatòria omplirà bona part de les places d'allotjament de la comarca amb afeccionats als vehicles de tracció total. La organització recomana conduir amb precaució, minimitzant l'erosió i danyar el terreny, demana actitud cívica en la generació d'escombraries, la utilització d'envasos biodegradables o ecològics, en definitiva una actitud de respecte al medi ambient i l'entorn.

Es poden consultar els horaris de les activitats en aquest enllaç.
Arxivat a