Ràdio Moià torna diumenge amb el concurs que paga el viatge de fi de curs a estudiants de 4t d'ESO

El concurs «S'acaba el temps» engegarà amb la 5a edició aquest diumenge
El concurs «S'acaba el temps» engegarà amb la 5a edició aquest diumenge | S'acaba el temps
Redacció
27 de setembre del 2018
Actualitzat a les 11:46h
Aquest diumenge, 30 de setembre, Ràdio Moià donarà el tret de sortida a una nova temporada (la cinquena) de S'acaba el temps, un concurs lúdic i de cultura general adreçat a estudiants de 4t d'ESO, que premia els primers i segons classificats amb 600 i 300 euros respectivament perquè es paguin el viatge de final de curs. La dotació econòmica és possible gràcies al patrocini de FinesConfort i Joieria Enric Costa.
 
Presentat i dirigit per Xavier Artigas i David Masip, S'acaba el temps, comptarà, enguany, amb la participació de 32 instituts provinents de les comarques del Bages, Osona, Moianès, Vallès Oriental i Vallès Occidental. La dinàmica del concurs enfrontarà dos estudiants del mateix centre amb dos més d'un altre centre. Cada diumenge, de dotze a una del migdia, variaran els instituts participants. Els que inauguraran la temporada seran els estudiants de l'Escola Casals-Gràcia de Manlleu i els de l'Institut Maria de Bell-lloc de Bigues i Riells.
 
El concurs, com ja és habitual, s'emetrà en directe per Ràdio Moià, així com també a través de les emissores locals ràdio Caldes de Montbui; ràdio Castellterçol; ràdio La Veu de Navàs; ràdio Manlleu; ràdio Montesquiu; ràdio Ona Codinenca; ràdio Ona Torelló; ràdio Pista dels Hostalets de Balenyà; ràdio Taradell; ràdio Santpedor, i ràdio Voltregà. A banda, i com a novetat, també es podrà veure en versió vídeo mitjançant l'opció Facebook Live de la pàgina de Facebook del programa.
Arxivat a