La Pirata celebrarà 3 anys dissabte amb tres tastos de cervesa i una caminada popular

La surienca La Pirata celebrarà 3 anys aquest dissabte amb diverses propostes lúdiques
La surienca La Pirata celebrarà 3 anys aquest dissabte amb diverses propostes lúdiques | La Pirata
Redacció
26 de setembre del 2018
Actualitzat a la 13:48h
Aquest dissabte, 29 de setembre, la surienca La Pirata celebrarà el seu tercer aniversari organitzant activitats lúdiques estretament lligades a la seva raó de ser: la cervesa. La primera proposta serà una caminada de 8 quilòmetres per l'entorn natural surienc que engegarà a les nou del matí des de davant de la seu de l'empresa, situada a la nau 15J del polígon industrial La Pobla. Es tracta d'una ruta ideada pel Centre Excursionista de Súria que inclourà una copa de cervesa especialment dissenyada per a l'ocasió; una cervesa, i un entrepà de botifarra. El preu de l'activitat és de 5 euros i ja es poden comprar els tiquets a través d'aquest enllaç.

Les altres tres activitats que completaran el dia seran tres tastos de diferents cerveses. El primer, que se celebrarà a dos quarts de dues del migdia, donarà a conèixer les artesanals de Monyo Brewing Co., una cerveseria de Budapest. Es tastaran la Dead Rabbit (West Coast DIPA); la Two Headed Giant (Blackberry Imperial Stout BA); la Marzyparty (Extra Milk Stout), i la Franky Four Fingers 2017 (English Barley Wine).

El segon tast tindrà lloc a les quatre de la tarda i tindrà com a protagonistes les creacions de Browar Stu Mostów, una cerveseria artesanal polonesa. Durant el tast s'oferiran la Art+19 (Brut IPA); la Salamander DDH DIPA; la ART+17 (Sour Saison), i la Oatmeal Chocolate Nitro Stout.

Finalment, el darrer tast l'encapçalaran les cerveses monàstiques de Northern Monk Brewing, amb seu a la localitat anglesa de Leeds. La proposta, que començarà a les set de la tarda, inclourà les Patrons Projet 6.06 (White Grape Brut IPA); 8.05 (Honeydew Melon & Raspberry Kolsch), i la 3.05 (DDH Double IPA).

Cada tast té un preu de 8 euros i és necessari reservar plaça i fer el pagament anticipat a través d'aquest enllaç. Les tres propostes es duran a terme al local de La Pirata.
Arxivat a