La Jove Confraria acomiadarà l'estiu amb un dinar de bacallà i cava al «rooftop» de L'Hotelet

El 'rooftop' de L'Hotelet serà l'escenari del dinar-vermut de la Jove Confraria
El 'rooftop' de L'Hotelet serà l'escenari del dinar-vermut de la Jove Confraria | L'Hotelet
Redacció
26 de setembre del 2018
Actualitzat a les 11:45h
Amb la voluntat d'acomiadar el bon temps "com cal", la Jove Confraria de Vins del Bages ha decidit organitzar un dinar-vermut a l'aire lliure. Concretament, al rooftop de L'Hotelet de la Casa Padró de Manresa. L'àpat, que tindrà lloc aquest dissabte, 29 de setembre, maridarà dos productes que aparentment no casen gaire: el bacallà i el cava. I ho farà en format d'aperitiu, oferint onze propostes gastronòmiques de la mà de la històrica bacallaneria manresana J.Oms i degustant els caves Tresor On The Rocks; el Tresor Rosé On The Rocks, i el Tresor Anniversary (anyada 2013), del celler Pere Ventura de Sant Sadurní d'Anoia.

Pel que fa a la cuina, els plats que es tastaran seran una esqueixada de bacallà; bunyols de mousse de brandada de bacallà; pa amb tomàquet amb encenalls de pernil de gla; patates braves casolanes; bunyols de bacallà; emboltini de xistorra; morret de bacallà amb compota de tomàquet; llagostí cruixent; xarrup de brandada de bacallà amb crema de pebrot; suquet de llagostí amb all tendre, i montaditos diversos.

Els caves, per la seva banda, s'adiuran a la tendència que està triomfant a tot el món i que demana que siguin presos amb gel. Es tracta, tal com exposen des de la Jove Confraria, "d'una fórmula innovadora pensada per esprémer al màxim el caràcter fresc, divertit i desenfadat dels escumosos".

L'àpat, que començarà a dos quarts de dues del migdia, té un preu de 20 euros pels socis i sòcies de la Jove Confraria i de 40 pels que no ho siguin. Encara hi ha places disponibles per a assistir-hi i es poden reservar fent un ingrés de la quantitat indicada al número de compte ES30 2100 0375 0102 0013 1717, abans del dijous 27 de setembre. Un cop fet el pagament, s'ha d'enviar un correu electrònic amb el comprovant del banc i el nom i cognoms dels assistents al correu info@jcvb.cat.