L'exsommelier del Bulli, David Seijas, guiarà el primer tast del curs de la Confraria

Redacció
26 de setembre del 2018
Actualitzat a les 11:49h
David Seijas serà l'encarregat d'inaugurar la nova temporada de tastos de la Confraria de Vins del Bages
David Seijas serà l'encarregat d'inaugurar la nova temporada de tastos de la Confraria de Vins del Bages | Ester Bachs
El reconegut sommelier osonenc David Seijas serà l'encarregat d'inaugurar la nova temporada de tastos de la Confraria de Vins del Bages. Autor de cinc guies i manuals de vi i guardonat amb els títols Nas d'Or (2006) i de Millor Sommelier dels Premis Nacionals de Gastronomia (2015), Seijas va ser el sommelier del restaurant El Bulli fins que va tancar, l'any 2011, i va treballar a la Bulli Foundation fins al 2015. Actualment està immers en diversos projectes enològics i gastronòmics, com el Gallina de Piel.

Aquest dijous, 27 de setembre, serà a Manresa per guiar el primer tast del curs de la Confraria, que començarà a les nou del vespre i es durà a terme en el marc d'un sopar al restaurant Els Noguers. Els vins protagonistes de la jornada seran els anomenats versàtils, i que es caracteritzen perquè "tenen un gran ventall de possibilitats d'harmonitzar amb diferents plats gastronòmics", diuen des de la Confraria.

El tast s'acompanyarà d'un sopar que constarà d'uns entrants amb broquetes de vieira i pernil ibèric i mini pizzes vegetals; d'un primer plat de crema de carbassa amb formatge de cabra; d'un saltejat de bolets de temporada amb cansalada del coll i d'una suprema de salmó a la brasa de segon, i d'una mousse de formatge i maduixa amb gelat de vainilla.