Rosa Casafont, la metgessa que assegura que «creem el que pensem», parlarà dijous a la Joviat

La conferència ja ha exhaurit totes les places disponibles

Redacció
26 de setembre del 2018
Actualitzat a les 10:03h
Aquest dijous, 27 de setembre, a les set de la tarda, la metgessa berguedana (resident a Barcelona) Rosa Casafont serà a l'Escola d'Hoteleria de la Joviat de Manresa per glossar la conferència Educar-nos per educar des del valor, en la qual, a través dels seus coneixements en neurociència, explicarà de manera entenedora, les característiques de la ment humana i del seu procés d'aprenentatge.

Casafont, especialista en neurociència i neurobiologia del comportament, va publicar, l'any 2012, Viatge al teu cervell, un llibre que, en paraules seves, "registra el meu mètode de treball propi anomenat Thabit, que parteix de fer canvis de dins cap a fora perquè puguem ser proactius davant de les circumstàncies".

L'autoconeixement, continua, "ens permet descobrir quins són els efectes que nosaltres generem en el cos i en la ment amb la informació que ens donem a través del nostre pensament". A partir d'aquí "tindrem eines que ens facilitaran fer canvis en els tres àmbits de la nostra vivència", que són el pensar, el sentir i el comportar-nos.

La conferència que Casafont oferirà a la Joviat ha exhaurit totes les places disponibles.