Rosa Casafont, la metgessa que assegura que «creem el que pensem», parlarà dijous a la Joviat

La conferència ja ha exhaurit totes les places disponibles

per Redacció , Manresa, 26 de setembre de 2018 a les 09:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de setembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dijous, 27 de setembre, a les set de la tarda, la metgessa berguedana (resident a Barcelona) Rosa Casafont serà a l'Escola d'Hoteleria de la Joviat de Manresa per glossar la conferència Educar-nos per educar des del valor, en la qual, a través dels seus coneixements en neurociència, explicarà de manera entenedora, les característiques de la ment humana i del seu procés d'aprenentatge.

Casafont, especialista en neurociència i neurobiologia del comportament, va publicar, l'any 2012, Viatge al teu cervell, un llibre que, en paraules seves, "registra el meu mètode de treball propi anomenat Thabit, que parteix de fer canvis de dins cap a fora perquè puguem ser proactius davant de les circumstàncies".


L'autoconeixement, continua, "ens permet descobrir quins són els efectes que nosaltres generem en el cos i en la ment amb la informació que ens donem a través del nostre pensament". A partir d'aquí "tindrem eines que ens facilitaran fer canvis en els tres àmbits de la nostra vivència", que són el pensar, el sentir i el comportar-nos.

La conferència que Casafont oferirà a la Joviat ha exhaurit totes les places disponibles.

 

Participació