La 12a Land Rover Party arriba aquest cap de setmana a les Comes

Les Comes acull aquest cap de setmana la Land Rover Party
Les Comes acull aquest cap de setmana la Land Rover Party | Joan Fernàndez
Redacció
26 de setembre del 2018
Actualitzat a les 9:57h
Les Comes i Land Rover Espanya ja tenen a punt les activitats de la 12a edició de la Land Rover Party, un cap de setmana familiar molt especial on els propietaris de vehicles de la marca anglesa i tots els seus seguidors podran gaudir de pistes 4x4 i de moltes activitats i sorpreses que l'organització ha preparat per commemorar el 70 aniversari.

L'esdeveniment es celebrarà el 28, 29 i 30 de setembre a la finca de les Comes (únic centre Land Rover Experience de la Península Ibèrica), situat a la localitat de Súria, Barcelona. Una finca del segle X que compta amb 70km de pistes i 518 hectàrees de terreny, on per primera vegada, les activitats principals s'obriran al públic el divendres a les 9.00h, ampliant el calendari de l'esdeveniment de 2 a 3 dies.

En aquest entorn tan especial, els usuaris de vehicles Land Rover podran posar a prova les capacitats offroad dels seus cotxes a les pistes amb diferents nivells de dificultat que ofereix la finca i millorar la seva destresa al volant, ja que el centre Land Rover Experience organitzarà un curs de conducció 4x4 per ajudar a conèixer millor les capacitats tot terreny d'aquests vehicles.

Per primera vegada, en aquest esdeveniment es podrà descobrir el nou Range Rover Sport PHEV, un dels nous models híbrids de Land Rover que són capaços de fer més de 50km en mode 100% elèctric. Una novetat que es podrà descobrir a la zona de demostració i a la zona de concessionaris, on també es podrà conèixer els altres vehicles de la gamma.

Tots els assistents, tinguin o no un vehicle Land Rover podran gaudir d'un gran nombre d'activitats familiars que inclouran, cursos de conducció 4x4, tallers, exhibicions, exposicions dedicades als 70 anys de la marca, una zona d'aventura, una fira comercial , activitats infantils i molt més. Entre les activitats per a tots els públics, podrem trobar un Show Cooking de Sushi amb el cinquè millor cuiner del món en aquesta especialitat, cursos de supervivència, tallers de Thermomix i tallers de maquillatge per a grans i petits. Les Comes també oferirà una àmplia zona de restauració i tot tipus de serveis i comoditats.

Finalment, la nit de dissabte es podrà acudir a la festa del 70 aniversari de Land Rover que inclourà una cerimònia de celebració i concert entre altres sorpreses.

Aquesta edició tan especial forma part de les diferents celebracions que Land Rover està realitzant en diferents països del món per celebrar el seu 70 aniversari. Un esdeveniment imprescindible per a totes les famílies i grups d'amics que vulguin gaudir d'un cap de setmana únic i ple de sorpreses. Tota la informació, horaris i activitats es pot trobar a la web oficial.
Arxivat a