El CN Minorisa femení va estrenar temporada quedant setè al Torneig de Santa Eulàlia

El CN Minorisa femení al Torneig de Santa Eulàlia
El CN Minorisa femení al Torneig de Santa Eulàlia | CNM
Redacció
25 de setembre del 2018
Actualitzat a les 18:16h
L'equip de waterpolo femení del CN Minorisa va iniciar la temporada aquest cap de setmana en el tradicional Torneig de Santa Eulàlia, organitzat per l'AESE de l'Hospitalet, amb equips tant de la categoria estatal com de Primera Catalana. A banda del CN Minorisa i de l'AESE l'Hospitalet, hi van prendre part el CE Mediterrani, que es va endur el trofeu, CN Sant Feliu, CN Leioa, CN Catalunya, CN Martorell, UE Horta, CN Vallirana i CN l'Hospitalet.

Malgrat ser en pretemporada els clubs de la Divisió d'Honor estatal van fer valer la seva major categoria per lluitar pel triomf final. El CE Mediterrani, un històric del waterpolo femení, es va proclamar guanyador per sobre de l'altre equip de la Divisió d'Honor, el CN Sant Feliu. Va ser tercer l'equip basc del CN Leioa. Per la seva part, el CN Minorisa, amb novetats, va ser finalment setè, per sota de l'AESE.

El CN Minorisa va ser entrenat aquest cap de setmana per Dani Calvo, degut a la impossibilitat d'assistir-hi d'Ángel Peirón. L'equip el formaren L. Puiggròs, L. Muns, A. Bisbal, T. Gómez, A. Toribio, A. César, I. Peirón, C. Puerta, G. Gerschovsky, J. César, R. Solernou, E. Noguera i J. Boixader.

Per afrontar la temporada, el club bagenc ha patit la baixa d'una de les peces claus, A. Casasayas, que deixa el waterpolo. En canvi, incorpora T. Gómez i G. Gerschovsky, aquesta última amb experiència en la màxima categoria estatal a les files del CN Rubí.

Resultats del CN Minorisa: 

- CE Mediterrani 14 CN Minorisa 5
- CN Sant Feliu 14 CN Minorisa 5
- CN Catalunya 5 CN Minorisa 3
- CN Leioa 11 CN Minorisa 6
- CN Martorell 6 CN Minorisa 6
- AESE 11 CN Minorisa 7