Àdria Mazcuñán repetirà com a candidata d'ERC a l'alcaldia de Sant Fruitós

Àdria Mazcuñán
Àdria Mazcuñán | ERC
Redacció
25 de setembre del 2018
Actualitzat a les 14:16h
El passat dissabte, una nodrida representació dels militants i simpatitzants d'ERC a Sant Fruitós de Bages van decidir, en assemblea i per unanimitat, recolzar la candidatura a l'alcaldia de l'actual regidora i portaveu d'aquesta formació política a l'Ajuntament, l'Àdria Mazcuñán i Claret. El fet que torni a ser la candidata d'aquesta formació política ha estat valorat com un senyal d'estabilitat, continuïtat i plena confiança en la seva tasca com a regidora municipal al llarg del present mandat per part de la militància i dels dirigents locals de la formació republicana.
 
L'Àdria Mazcuñán és educadora social, mare de dos fills i responsable de la secretaria de Polítiques d'Igualtat d'ERC Bages.
 
El proper dissabte 29 de setembre, aprofitant una arrossada popular amb motiu de la celebració dels 25è aniversari de la refundació d'ERC a Sant Fruitós de Bages, la recent escollida candidata farà una exposició sobre el que seran les línies bàsiques del projecte municipal republicà. Es tracta d'un acte obert a tothom i tindrà lloc a partir de dos quarts de 2 al Cobert de la Màquina de Batre (Pl. Onze de setembre).