Gabriel Rufián serà dissabte a l'Esquerrossada de Fonollosa

Redacció
25 de setembre del 2018
Actualitzat a les 14:03h
Esquerrossada de Fonollosa on hi va intervenir Oriol Junqueras
Esquerrossada de Fonollosa on hi va intervenir Oriol Junqueras | ERC

Aquest proper dissabte 29 de setembre, el diputat i portaveu adjunt d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, serà a l'Esquerrossada de Fonollosa, que es celebrarà a les 2 del migdia a la coberta de Canet de Fals.

Intervindrà a l'acte, conjuntament amb l'alcalde de Fonollosa, el també republicà Eloi Hernàndez, que fa pocs dies va ser escollir per unanimitat candidat per concórrer a les eleccions municipals del proper mes de maig. Hernàndez, així, aspirarà a un segon mandat com a batlle del municipi bagenc pel grup de Junts per Canet, Fals, Camps i Fonollosa - ERC.

L'acte consistirà en una arrossada popular (vermut, paella d'arròs, gelat, cafè i beguda) i, posteriorment, tindran lloc els parlaments. El preu del tiquet és de 8€, i per assistir-hi cal apuntar-s'hi, com a molt tard demà dimecres 26, als telèfons 620 04 42 99 - 669 74 39 95, o al correu electrònic: junts@juntsxfonollosa.cat

L'Esquerrossada se celebra des de l'any 2011, i ha comptat amb ponents del partit republicà com Oriol Junqueras, Joan Tardà, Anna Simó, Mirella Cortès o Adriana Delgado.