La prestigiosa organista Montserrat Torrent actuarà dissabte a l'església de Moià

Redacció
25 de setembre del 2018
Actualitzat a les 12:28h
Aquest dissabte, 29 de setembre, l'església parroquial de Santa Maria de Moià rebrà la visita de Montserrat Torrent, una de les organistes catalanes més reconegudes i amb més prestigi mundial, que oferirà un concert amb peces de Sebastián Aguilera de Heredia; Samuel Scheid; Joan Cabanilles; Johann Sebastian Bach; Xavier Montsalvatge, i Jesús Guridi. Torrent visitarà el municipi moianès per segona vegada. La primera va ser fa cinc anys amb motiu de la restauració de l'orgue.
 
Nascuda a Barcelona l'any 1926, Montserrat Torrent va iniciar-se en el món de la música sota les directrius de la seva mare, que era deixeble d'Enric Granados. Molt amiga de Silvio Puggina i de Gabriel Blancafort, va col·laborar amb ells per a recuperar l'interès per l'orgue. A més, durant molts anys va tocar el Gran Orgue del Palau Nacional de Barcelona, un dels més grans del món, ara mut.
 
El concert que oferirà dissabte està organitzat pel consell parroquial de Moià i començarà a les sis de la tarda. Les entrades per a assistir-hi ja són a la venda. Si s'adquireixen anticipadament (a la perfumeria Maria Rosa de Moià) tenen un preu de 10 euros. En cas de comprar-les el dia del recital, el cost ascendirà a 15 euros. Les localitats no estan numerades.
Arxivat a