Aquest cap de setmana torna el Trofeu Isa Muro al Club Tennis Manresa

És la 23a edició d'aquest trofeu de dobles per a tennistes veteranes

Redacció
25 de setembre del 2018
Actualitzat el 26 de setembre a les 15:26h
El proper cap de setmana les pistes del Club Tennis Manresa acolliran novament la participació de tennistes veteranes amb motiu de la 13ena edició del Trofeu Isa Muro, en record de la tennista manresana i impulsora d'equips del Club.

La singularitat d'aquesta "trobada tennística i social", com així ho defineix la directora del mateix, Montserrat Moll, s'escau en què és l'únic campionat no federatiu que s'organitza a tot l'Estat en aquesta modalitat específica de dobles femenins de veteranes "des dels 30 i fins a on arribin les forces i les ganes" afegeix Moll.

També, com a cada edició, hi haurà l'aportació lúdica-social de la trobada que consisteix en què durant tot el cap de setmana s'instal.la una gran carpa als jardins del Club on les jugadores poden gaudir d'un pre i post partit, acompanyades de refrigeris i aperitius.  Pel vespre del dissabte, tindrà lloc el tradicional sopar per a totes les jugadores al nou restaurant del Club, El Repte del Club, amb el sorteig de grans obsequis per a totes les participants, gentilesa de moltes empreses i botigues de Manresa i comarca.

El lliurament de trofeus com és habitual és un detall exclusiu del patrocinador del torneig l'empresa manresana Firma, del que el seu responsable, Josep Alsina, segueix apostant per la celebració d'aquest memorial des del seus inicis, l'any 2005. Com en edicions prèvies, les jugadores provenen d'altres clubs de Catalunya, com també de fora, en concret de Zaragossa. Destacar també l'augment de participants per part de les jugadores del mateix Club Tennis Manresa. El jutge-arbitre del torneig, serà Miquel Villegas.