L'empresa de les obres al Pont Vell de Sallent no pot seguir i es farà una nova adjudicació

Pont Vell o de Pere Otger de Sallent
Pont Vell o de Pere Otger de Sallent | AjSllt
Redacció
24 de setembre del 2018
Actualitzat a les 16:54h
Les obres del Pont de Pere Otger (conegut com a Pont Vell) de Sallent van començar al mes de juny d'enguany i havien d'estar finalitzades durant el mes d'octubre. L'empresa adjudicatària va portar a terme les obres fins que al mes d'agost va haver-les d'aturar per falta de planxes de formigó ja que l'empresa que les havia de fabricar feia vacances. Durant aquest període l'Ajuntament va exigir que s'habilités el pont per a la circulació de vianants.

A començaments de setembre s'havien de reiniciar les obres. L'Ajuntament es va posar en contacte amb l'empresa i es va assabentar que tenien problemes financers que estaven intentant resoldre, sense que s'hagués posat en coneixement prèviament de l'Ajuntament. L'empresa va demanar uns dies per tal d'aconseguir nou finançament i poder seguir amb l'execució de les obres que tenen adjudicades, entre elles les del Pont de Sallent.

Dijous passat l'alcalde va mantenir una reunió amb l'empresa que se la va instar a reprendre l'activitat sense demora, però l'empresa va comunicar que no podia continuar amb l'obra començada. Per aquest motiu, l'Ajuntament iniciarà en breu els tràmits per poder adjudicar novament l'obra i poder reprendre les obres com més aviat possible.

En paraules de l'alcalde, David Saldoni, "aquesta és una de les principals obres que hi ha en marxa a Sallent, i que afecta més directament al funcionament del municipi i per això estem treballant acceleradament, però acuradament per poder reprendre les obres com més aviat millor".