Oriol Ribalta encapçalarà la llista d'ERC a Sallent a les properes municipals

Oriol Ribalta durant la seva intervenció a l'assemblea d'ERC Sallent
Oriol Ribalta durant la seva intervenció a l'assemblea d'ERC Sallent | ERC
Redacció
24 de setembre del 2018
Actualitzat el 28 de febrer del 2019 a les 12:53h
L'assemblea d'ERC Sallent ha elegit Oriol Ribalta per encapçalar la candidatura d'Esquerra Republicana a les properes eleccions municipals a celebrar el 26 de maig de 2019.

Oriol Ribalta és un jove de vint-i-tres anys graduat en Ciències Polítiques. Actualment és l'alcalde pedani de Cabrianes, experiència que li ha servit per a conèixer el funcionament de l'Ajuntament, i a resoldre problemes "des del diàleg i la participació ciutadana".

En la presentació de la seva candidatura va exposar que, el seu, és un "projecte de canvi, transformador i amb noves idees", i amb la voluntat "d'incloure tothom i de representar a una majoria diversa, plural i republicana". Ribalta va explicar que vol liderar "un equip de dones i homes compromeses amb el municipi i amb el país" i es va mostrar ferm partidari del treball en equip ja que "la capacitat col·lectiva és sempre superior que la suma de les capacitats individuals". També va detallar algunes de les línies del projecte de canvi que vol impulsar i que es basarà en el "treball col·laboratiu, centrat en les persones, fent de la transparència una norma bàsica, i amb un programa per fer de Sallent un municipi amb més qualitat de vida, atractiu i emprenedor".

En aquest sentit, el nou cap de llista va anunciar que es crearien grups de treball per elaborar el programa electoral i va convidar tothom a participar-hi. Els eixos d'aquests grups de treball seran: polítiques socials i de salut; ensenyament i cultura; economia i comerç; i urbanisme, patrimoni i medi ambient.