La Nocturna Vinum de Manresa obrirà els actes de la Festa de la Verema del Bages

Diversos restauradors maridaran tapes especials amb vins de la DO Pla de Bages aquest dijous

Restauradors que participen en el Nocturna Vinum de Manresa
Restauradors que participen en el Nocturna Vinum de Manresa | Gedi Media
Redacció
24 de setembre del 2018
Actualitzat a les 12:14h
Aquest proper dijous al vespre s'estrenaran els actes de la Festa de la Verema del Bages amb la celebració de la Nocturna Vinum, durant la qual diversos equipaments de restauració de la ciutat de Manresa oferiran música en directe i elaboraran una tapa especial maridada amb un vi de la Denominació d'Origen Pla de Bages. 

Aquest és un acte que s'ha consolidat i que cada vegada està més cuidat per les entitats organitzadores i els propis serveis de restauració que no dubten que es troben davant una bona oportunitat per exposar la bona gastronomia que ofereixen i ben maridada amb els vins de la DO de la comarca. Aquesta activitat, a més, tindrà una rèplica el 4 d'octubre al Celler Cooperatiu d'Artés.

Les persones tindran l'oportunitat de tastar una tapa especial que cada restaurant haurà preparat per a l'ocasió. Cada consumició de tapa més copa de vi tindrà un cost de 3'5 euros i també s'oferirà la consumició prèmium per un cost de 5 euros que inclourà un vi de gamma alta.

Establiments participants

- Araunvi Manresa on actuarà Miguel Díaz, cantautor
- Cal Bisbe, on actuarà Suicide Brothers
- Canonge, amb Josep Arévalo i Pep Ribalta
- El Traster, amb La Prima Vera
- El Petit Celler, amb Dj Call me Lloreta
- Espai Rubiralta, amb DJ Grossa
- Taverna 1913, amb DJ Clickman
- Kursaal gastonòmic, amb The Blues & Swing Seekers
- Espai Artium, amb Cèlia Vila i Sergi Padilla

Es posa en marxa la Festa de la Verema

Amb aquesta activitat es posa en marxa la Festa de la Verema del Bages que enguany arriba a la seva 23a edició. La inauguració oficial es farà el dia 5 d'octubre a Avinyó on a més es podrà fer una visita al celler Abadal i a Cal Verdaguer. El dissabte els actes es traslladaran a la finca Urpina que Ampans gestiona a Sant Salvador de Guardiola, mentre que dissabte a la tarda i diumenge l'escenari principal de la festa serà la localitat d'Artés. Es poden consultar tots els actes a festaveremabages.cat.