Trenta-nou entitats participaran en el «lipdub» del centenari de la biblioteca de Sallent

Reunió de preparació del «lipdub» del centenari de la biblioteca de Sallent
Reunió de preparació del «lipdub» del centenari de la biblioteca de Sallent | AjSllt
Redacció
24 de setembre del 2018
Actualitzat a les 11:59h
Trenta-nou associacions de Sallent participaran en el lipdub d'aquest dissabte per commemorar el centenari de la biblioteca. Dilluns passat es van trobar per coordinar l'activitat en una reunió que va ser tot un èxit.

El vídeo musical passarà per diversos carrers de Sallent en un pla seqüència, sense talls, partint de la Biblioteca Sant Antoni Maria Claret fins a l'antiga Biblioteca del Parc Pere Sallés i cada entitat tindrà un tram assignat.

El fil conductor serà un llibre que es portarà des d'una biblioteca fins a l'altre, i els sallentins i sallentines que vagin apareixent en el vídeo, tots ells coreografiats, aniran vocalitzant la lletra d'una cançó creada especialment per a l'ocasió. La música d'aquesta cançó és de David Martell i la lletra de Teresa Padullés. Els cantants que la interpreten són Miquel Gili, Núria Hontecillas i Jana Ossa.

La convocatòria de dissabte és a les 9.30h davant l'actual biblioteca. Es faran dos passis amb un descans entre un i l'altre. Totes aquelles persones que a títol individual també hi vulguin participar encara es poden apuntar a l'Ajuntament de Sallent.