Important victòria del Manresa FS a l'Hospitalet, una pista complicada (1-4)

Els manresans sumen dues victòries en les dues primeres jornades de lliga

24 de setembre del 2018
Actualitzat el 25 de setembre a les 9:43h
Partit completíssim del Manresa FS a l'Hospitalet, sobretot en defensa, que va permetre una còmoda victòria per 1-4, fet que deixa al conjunt manresà amb només dos gols rebuts en dues jornades.

Inici de partit molt seriós que al minut 3 el visitant Pep Costa ja va avançar per als manresans. En els 10 primers minuts del partit, els de Paco Cachinero tingueren contra les cordes als locals. Va ser en l'últim tram del primer temps quant el conjunt del Llobregat va començar a dominar en el moment que Santa havia fet el segon gol. Les intervencions magistrals del solsoní Bixi, varen fer que el Manresa no perdés el nord i pogués estar sempre per davant en el marcador.

Només començar la segona part, i davant el domini local, Corvo amplià diferències amb un tercer gol. El partit seguí pel camí normal amb un Hospitalet Bellsport que cada cop pressionava més.

Uri, a 7 minuts per al final, obrí les expectatives dels locals amb un gol. El partit estava obert altre cop i tot i que el Manresa se sentia còmode, veia com els de casa li menjaven el terreny.

El tècnic local Sergio Lamaña va ordenar joc de cinc. Cachinero va demanar temps mort per modificar la defensa, el que va comportar que l'Hospitalet no trobés els suficients espais en aquest sistema de joc. Finalment, i a pocs segons per acabar, Lavado establí el quart gol a porta buida en una passada llarga del porter Bixi.

El proper partit corresponent a la tercera jornada serà entre dos equips invictes. El Manresa FS rebrà dissabte al Pujolet al Natació Sabadell, equip que també té sis punts en dos partits jugats. Això serà dissabte a un quart de 7 de la tarda al Pujolet.