La delegació central de la Federació Catalana de Bàsquet organitzarà una trobada de clubs a Manresa

Serà al proper 29 de setembre i reunirà escoles, directius i directors tècnics

23 de setembre del 2018
Actualitzat a la 13:44h
L'Ateneu les Bases acollirà la trobada de la FCB
L'Ateneu les Bases acollirà la trobada de la FCB | GSV
La Delegació de Comarques Centrals de la Federació Catalana de Bàsquet, en l'intent d'aproximar-se als clubs i entitats esportives de les comarques centrals, organitza la una trobada de clubs de bàsquet per al proper dissabte 29 a l'Ateneu de les Bases de Manresa (C/ Cintaires 30-32).

La trobada tindrà dos punts forts. Per un cantó es pretén l'assistència del màxim nombre possibles d'escoles de bàsquet. Hi podran participar tots els clubs que tinguin escola de les comarques del Bages, Anoia, Berguedà, Osona, Moianès i Solsonès. Les activitats per a la canalla consistiran en una sèrie de partits entre les nou del matí i les dues del migdia. 

La Federació també vol reunir els clubs representats per les figures dels seus presidents i directors tècnics. Hi assistiran, a més, directius de la FCBQ, de la Delegació Territorial de la mateixa Federació i autoritats locals. 

Durant la celebració de la trobada es lliuraran obsequis a totes les escoles i es farà un reconeixement a dos auxiliars de taula que han col·laborat desinteressadament a la trobada d'escoles de bàsquet que es va fer durant les Festes de la Llum: Teresa Basullas i el Joan Puig. També es farà un reconeixement a Toni Valderrama, que la temporada 2017-2018 va finalitzar la seva tasca com a auxiliar de taula de l'ACB i de l'Eurolliga.