El BAXI Manresa 2018-19 es presenta en societat a l'Stroika

Els aficionats més incondicionals acompanyen l'equip a una setmana de començar la lliga

Els jugadors del BAXI Manresa no van deixar de saludar els aficionats
Els jugadors del BAXI Manresa no van deixar de saludar els aficionats | BàsquetManresa
22 de setembre del 2018
Actualitzat a les 21:46h
El BAXI Manresa s'havia presentat al finals d'agost a la Mútua Intercomarcal. I havia fet el passat dijous el Media Day. Tot i això, eren uns actes pensats per als mitjans de comunicació. Al club bagenc li faltava un acte dirigit als aficionats. A aquella gent que jornada rere jornada es deixa la gola a la grada del Nou Congost. La matinada del divendres al dissabte va ser el moment. La Sala Stroika va acollir un acte que va canviar de format respecte edicions anteriors. 

Jordi Callau, l'animador ambiental dels play-off d'ascens, va ser el mestre de cerimònies i va anar cridant els diferents agents que formen part del club. Primer, les cheerleaders van oferir un tastet dels seus balls. Després, van pujar a l'escenari els membres de la grada d'animació i van entonar El dia de partit. I el Llumet va aparèixer amb una nova imatge.

Faltaven només els que suen la samarreta. Primer els tècnics i després els jugadors van sortir a la saludar els seus seguidors. Del preparador físic al primer entrenador i des dels joves que ajuden, i molt, l'equip fins als nous fitxatges van sortir un a un a rebre l'escalf dels seguidors del BAXI Manresa. El club manresà va aprofitar l'acte per anunciar que Álvaro Muñoz serà el capità de l'equip. El jugador d'Ávila va mostrar el seu "orgull" per ser el capità de l'equip i va pronunciar el típic "som-hi Manresa". Tot en català.

Quedaven però els parlaments de Joan Peñarroya i Josep Sàez. L'entrenador va tirar d'ironia per dir que era una mala jugada "tenir aquí uns jugadors a aquestes hores quan demà tenen entrenament i partit". El terrassenc és conscient de la il·lusió que s'ha generat a la comarca i va agrair l'esforç fet pel club per armar una gran plantilla. Sàez, al seu torn, va reiterar la confiança amb el projecte iniciat fa un any i va demanar el suport d'una grada d'animació que "l'any passat ens va ajudar molt".
Arxivat a