El Cd'E Manresa rebrà diumenge el líder Viladecans

En partit de migdia, a les 12 a l'estadi del Congost

Redacció
21 de setembre del 2018
Actualitzat a les 22:38h
El Cd'E Manresa, actualment quart a la taula, rebrà aquest diumenge a les 12 del migdia a l'estadi del Congost a la UD Viladecans, actual líder de la classificació amb els tres primers partits guanyats. Es dona el cas que també el segon, UD Vista Alegre, el tercer classificat, CF Mollerusa, també juguen entre ells a la mateixa hora.

L'entrenador del Cd'E Manresa, Piti Belmonte, considera que "tot el que pugui passar és anecdòtic. Ja diuen que el calendari es capritxós i et porta a situacions com aquesta. En tan sols tres jornades es troben els quatre primers classificats. No és ni serà determinant, però sí que és atractiu".

El Cd'E Manresa arriba de superar el Borges Blanques (2-3) i sumar el quart punt a domicili, després de l'empat inicial (a 3) al camp de l'Igualada. L'altre partit va ser la victòria a l'Estadi amb el Gavà, per ser quart classificat amb 7 punts.

El Cd'E Manresa té les baixes de Moha i Biel. Per a Belmonte "l'equip està bé. Hem entrenat bé i estem preparats per a una altra batalla. Una batalla dura però molt interessant per calibrar forces i recorregut, ja que ens visita un dels equips favorits de la categoria".

El Viladecans ve de superar a la Montañesa (3-1) al seu municipal, on també va derrotar pel mateix marcador (3-1) al Vilanova i la Geltrú, en la jornada inaugural. Victòria amb solvència en la seva visita al Sant Ildefons (0-4), en l'altra jornada.

Piti Belmonte considera que el Viladecans "ja va ser un dels equips en lluita a la part alta, durant tota la temporada passada. Porta bastants anys amb la mateixa direcció a la banqueta i un gruix important de jugadors que segueixen any rere any. Una columna vertebral sòlida, que els aporta un gran aventatge, en l'acoblament d'equip i en el coneixement de la categoria. És un tema que ja tenen fet, i que els hi dona cert marge en temps de preparació respecte els demés. És un dels grans i clars favorits del Campionat".