Els Clubs de Lectura de les Biblioteques de Manresa inauguren el curs

Trobada dels Clubs de Lectura de les Biblioteques de Manresa al Museu de la Tècnica
Trobada dels Clubs de Lectura de les Biblioteques de Manresa al Museu de la Tècnica | AjM
Redacció
21 de setembre del 2018
Actualitzat a les 15:24h
Una seixantena de participants del Club de Lectura de les Biblioteques Públiques de Manresa (el Casino i l'Ateneu Les Bases), es van reunir dijous al Museu de la Tècnica de Manresa per fer la primera lectura conjunta de la temporada i inaugurar el curs 2018-19.

L'obra escollida va ser la novel·la "La Tieta Claudina" de Prudenci Bertrana, un clàssic de la literatura catalana poc conegut. Tots els assistents l'han llegida durant l'estiu. L'acte, que va ser conduit per Agnès Prats, especialista en l'obra de l'escriptor català, es va cloure amb el tast del nou vi del Celler Fargas-Fargas que du el nom de ¾ de quinze, gentilesa del Celler de Salelles.

La sessió va comptar amb la col·laboració de l'Associació Espais Escrits, entitat que té com a objectiu articular projectes de custòdia, recerca i difusió dels escriptors clàssics de la literatura catalana. Així, ha patrocinat aquest acte que vol reivindicar la figura de Prudenci Bertrana del qual es va celebrar l'any passat el 150 aniversari del seu naixement.