El CFP ofereix cursos de big data, lideratge i nòmines per a professionals de tots els sectors

Classe de Disseny al CFP
Classe de Disseny al CFP | CFP
Redacció
21 de setembre del 2018
Actualitzat a les 10:59h
El Centre de Formació Pràctica amplia l'abast dels seus cursos de formació i aquesta tardor ofereix tres propostes adreçades a professionals de tots els sectors. Es tracta d'un curs de big data, un de lideratge d'equips i un altre de gestió de nòmines que començaran el proper mes d'octubre i que són gratuïts. Els cursos tenen un durada que va de les 30 a les 40 hores en funció del curs i es faran en horari de tarda. Les inscripcions són obertes.

El curs de big data vol oferir una introducció a la metodologia i les tecnologies de tractament de grans volums de dades, un dels grans reptes que tenen les empreses i institucions actuals. Per fer-lo no cal tenir coneixements previs. El curs de lideratge d'equips, per la seva banda, oferirà les eines adequades als objectius de cada participant, treballant diferents tècniques d'autocontrol i autoconeixement, motivació d'equips, negociació, gestió de conflictes, habilitats socials, etc. Per últim, en el curs de gestió de nòmines i seguretat social es treballaran els conceptes i habilitats bàsiques per desenvolupar-se en aquesta àrea dels recursos humans.

Paral·lelament, el CFP continua centrant el gruix de la seva programació de cursos en el sector del metall del territori. Per aquesta tardor, la programació incideix molt directament en la nova normativa de prevenció de riscos laborals al sector, ja que les empreses disposen d'un període per adaptar-s'hi. És per això que el mes d'octubre començaran dos nous cursos de prevenció de riscos laborals, un per a operaris de premuntatge, muntatge, canvi de format i ensamblatge en fàbrica i un altre per a operaris de màquines de mecanitzat per arrencament de ferritja.