Enric Bastardas explicarà a Manresa com millorar la comunicació i la productivitat digitals

Enric Bastardas
Enric Bastardas | Arxiu particular
Redacció
21 de setembre del 2018
Actualitzat a les 12:05h
L'espai de coworking Share de Manresa ha programat, pels mesos d'octubre i novembre, tres tallers inspiradors a càrrec del comunicador digital i expert en gestió d'emocions, Enric Bastardas. Tots ells tindran dos dies de durada i es duran a terme de set de la tarda a nou del vespre.

El primer que oferirà portarà per títol Taller de gestió del canvi; felicitat i autoestima, i buscarà donar eines als participants perquè afrontin els canvis vitals (ja siguin professionals, familiars o sentimentals) amb confiança i positivisme. Tindrà lloc els dijous 18 i 25 d'octubre.

El segon, Comunicació digital: el llenguatge del present! es durà a terme els dijous 8 i 15 de novembre i convidarà a conèixer com funcionen les converses dins del món de les xarxes socials. "Es tracta d'un món amb un llenguatge propi que s'ha de conèixer", exposa Bastardas, tot afegint que "depenent de les xarxes, la gent s'expressa d'una manera o d'una altra". 

Per últim, el manresà conduirà la proposta Productivitat digital: com aconseguir temps de qualitat. Tindrà lloc el dilluns 26 i el dijous 29 de novembre i desvetllarà com fer un bon ús del temps per treure el millor resultat al món digital. Es tracta d'una dinàmica dirigida a qualsevol persona que vulgui aprendre a gestionar xarxes socials, dominis web i/o eines de productivitat i col·laboratives. 

Les inscripcions per tots tres tallers ja estan obertes. Cada proposta té un preu de 60 euros. Per apuntar-s'hi s'ha d'enviar un correu electrònic a [email protected] a trucar al 93 131 42 69. Les places són limitades.