Guillem Jou afronta amb la «máxima il·lusió» la seva primera temporada a l'ACB

Guillem Jou, al Nou Congost aquest dijous
Guillem Jou, al Nou Congost aquest dijous | Xavier Sucarrats
20 de setembre del 2018
Actualitzat a les 21:12h
La temporada passada es va perdre molts partits per una lesió que ha quedat ja enrere. Un cop superada, Jou espera sumar en tots aquells aspectes del joc que li demani el seu entrenador. A deu dies del debut a la lliga Endesa contra el Movistar Estudiantes veu preparat el BAXI Manresa per competir en tots els partits.

- Com valora la primera temporada com a jugador de ple dret a la lliga ACB?

- Amb moltes ganes. Tinc molta il·lusió i espero fer-ho el màxim de bé possible.

- L'any passat es va perdre bona part de la temporada per una lesió que es va allargar molt més del previst. Està del tot superada?

- Totalment. No tinc cap molèstia ni m'he ressentit de res. Espero que tot continuï així

- Se'l considera una especialista defensiu. Apart d'aquest rol què més pot aportar Guillem Jou al seu equip?

- Llançament exterior, joc sense pilota i ajudar que l'equip estigui ben ficat dins la pista.

- I el seu entrenador que li demana: aquests conceptes o altres coses?

- De moment, em demana que faci el que sàpiga fer i que no em compliqui.

- L'afició està molt il·lusionada amb l'equip que s'ha fet. Com ho viviu des de dins?

- Crec que hi ha molt potencial i que és normal que hi hagi aquesta il·lusió. Després d'un any difícil a la LEB Or esperem donar als nostres aficionats les màximes alegries possibles.

- Com veu els seus companys en el joc exterior?

- Tots poden fer les mateixes coses però cadascú és més especialista en alguns aspectes. Tots tindrem el nostre moment i aportarem a l'equip allò que sabem fer. 

- A la pretemporada heu guanyat dos partits i n'heu perdut dos. Tot i que sempre es diu que en aquests partits l'important és jugar junts i conèixer els nous companys. En quin moment esteu?

- Tenim les baixes del Justin i l'Álvaro. Aquests partits van bé per entrenar-nos i conèixer-nos. Ens permeten una intensitat major que els entrenaments. També s'ha de dir que els altres equips han tingut baixes. Durant la pretemporada també et tornes a sentir jugador després de l'estiu. Estem preparats per afrontar el primer partit i d'aquí una setmana encara n'estarem 

- No ha pogut estar cap dia tota la plantilla junta. Retards en alguna incorporació, lesions, les finestres FIBA... Havia viscut mai en una situació semblant?

- La primera pretemporada que vaig fer amb el Pedro Martínez hi va haver molts problemes. T'hi acabes acostumant. I nosaltres ja tindrem temps per conèixer-nos. 

- Comenceu contra Estudiantes i després venen Barça i Joventut. El calendari és dur al començament. El calendari afecta la preparació de l'equip?

- Aquesta pregunta és més per l'Adrián (Rubio), el preparador físic. Però afrontem els primers partits com qualsevol altre i amb la voluntat d'arribar ben preparats i competir al màxim. 
Arxivat a