«La visita de la vella dama», amb Vicky Peña i els Farrés Brothers, diumenge al Kursaal

Es tracta d'una comèdia plena d'humor negre, amb cinc actors, dos músics i titelles de la Farrés Brothers i cia

«La visita de la vella dama» es podrà ceure diumenge al Kursaal
«La visita de la vella dama» es podrà ceure diumenge al Kursaal | Promocional
Redacció
20 de setembre del 2018
Actualitzat a les 12:43h
La nova temporada de teatre a la sala gran del Kursaal acollirà aquest diumenge, 23 de setembre a les 18h l'espectacle encapçalat per l'actriu Vicky Peña "La visita de la vella dama", una comèdia plena d'humor negre que explica la història de la Clara, la multimilionària que torna al poble de Güllen, disposada a enfrontar-se al passat. L'espectacle, que es va estrenar al gener al Teatre Lliure de Barcelona, compta amb cinc actors, dos músics i una pila de titelles de la mà de la Farrés Brothers i cia. 

Vicky Peña és Clara, la multimilionària disposada a enfrontar-se al passat: quan era jove va quedar embarassada i el seu enamorat en va negar la paternitat. Ara, més de quaranta anys més tard, té una mà de marbre, una cama de fusta i molta set de justícia o de venjança.

A Güllen tots l'esperen il·lusionats, sobretot l'Alfred Ill, el seu amor de joventut. Durant aquest temps, ella s'ha enriquit i, curiosament, la ciutat ha caigut en la misèria. Per això tots tenen l'esperança que la Clareta els tregui de la ruïna. Però ningú dona res a canvi de res…

Les entrades per veure l'espectacle al Kursaal tenen un preu de 18€ (15€ per a majors de 65 anys, menors de 25 anys i 6€ amb el carnet Galliner) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.